Pe masura ce societatea noastra devine tot mai complexa, factorii de decizie se confrunta cu o probabilitate tot mai mare de a primi informatii incorecte. Acest fapt se datoreaza mai multor motive dintre care:
– distanta din ce in ce mai mare intre informatii si utilizatori;
– partinirea si motivele personale ale furnizorului de informatii;
– volumul foarte mare al datelor;
– existenta unor tranzactii comerciale foarte complexe;

Auditul consta in colectarea si evaluarea unor probe privind informatiile, in scopul determinarii si raportarii gradului de conformitate a informatiilor respective cu o serie de criterii prestabilite, de aceea auditul trebuie efectuat de catre o persoana competenta si independenta.

In cadrul unui audit al datelor contabile, cel mai important este sa se determine daca informatiile inregistrate reflecta corect evenimentele economice care s-au produs in cursul exercitiului contabil.

Auditorul poarta raspunderea de a planifica si efectua auditul astfel incat sa obtina o asigurare rezonabila privind prezenta sau absenta unor prezentari eronate semnificative in situatiile financiare, indiferent daca aceste prezentari eronate sunt cauzate de greseli sau fraude.

Va stam la dispozitie, impreuna cu colaboratorii nostri, pentru urmatoarele servicii de audit:
– certificare de specialitate privind rezultatele financiare anuale;
– certificare de specialitate pentru societatile care doresc tranzactionarea partilor sociale sau actiunilor;
– certificare de specialitate pentru societatile care doresc obtinerea de finantari;
– certificare de specialitate pentru societatile care, in conformitate cu legea, au obligatia auditarii situatiilor financiare;

Despre noi

Societate de contabilitate in Cluj, expertiza contabila si consultanta financiara, membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, adresam serviciile noastre atat intreprinderilor mici si mijlocii cat si companiilor mari, indiferent de domeniul de activitate al acestora.
  • Cluj-Napoca, Str. Orastiei Nr. 32
  • 0264 591455